Geboortekaartjes
Kraamkamer
Inspiratie & Specials
Enveloppen

Adresstickers


Verkoopvoorwaarden
Leuke links

FSC keurmerktwitter Flavourites Pink Ribbon

Vraag 1: Ik weet niet of ik een jongen of een meisje krijg. Hoe kan ik dan een geboortekaartje bij krtjes.nl bestellen?
Als je nog niet weet of het een jongen of een meisje wordt, dan kun je van tevoren zowel een geboortekaartje voor een jongen als voor een meisje uitzoeken. Zodra jullie kindje is geboren, geef je aan krtjes.nl door of de jongens- of de meisjeskaart moet worden gedrukt.
Vraag 2: Hoe lang van tevoren kan ik het beste mijn geboortekaartjes bestellen?
Dat mag je zelf bepalen. Houd wel rekening met een termijn van 5 werkdagen voordat je de digitale proef ontvangt. Daarna is er nog wat tijd nodig om eventuele aanpassingen te verwerken. Doorgaans bestellen mensen hun geboortekaartjes 4 tot 6 weken van tevoren.
Vraag 3: Hoeveel tijd zit er tussen het melden van een geboorte en levering van de geboortekaartjes?
Houd rekening met 2 werkdagen.
Vraag 4: Ik weet nog niet hoeveel geboortekaartjes ik precies nodig heb, maar ik wil al wel mijn bestelling plaatsen. Kan dat?
Ja, dat kan. Je plaatst je bestelling en vult bij benadering in hoeveel geboortekaartjes je nodig hebt. Je kan het aantal nog aanpassen. Je ontvangt dan een aanvullende factuur (deze dient betaald te zijn voordat de kaarten naar de drukker gaan) of je teveel betaalde geld wordt binnen 14 dagen terug gestort op je rekening.
Vraag 5: Mijn kindje is al geboren. Kan ik een spoedbestelling plaatsen?
Ja, dat kan. Je ontvangt de digitale proef dan binnen 2 werkdagen. Als je daarna je akkoord geeft (je mag ook nog wijzigingen doorgeven) gaan de geboortekaartjes direct naar de drukker. Hier zijn extra kosten van 25 euro aan verbonden.
Vraag 6: Kan ik de enveloppen en adresstickers eerder ontvangen dan de geboortekaartjes?
Ja, dat kan. Er zijn wel extra verzendkosten aan verbonden. Je vindt in het menu prijslijst informatie hierover.
Vraag 7: Kan ik mijn eigen teksten aanleveren?
Ja, je kan helemaal zelf bepalen welke teksten je
op het geboortekaartje wenst. Dit geef je aan op het bestelformulier.
Vraag 8: Kan ik afzien van een bestelling als ik deze al geplaatst heb?
Ja, dat kan. Annuleer je de bestelling na het ontvangen van de digitale proef, dan brengen wij 35,- euro in rekening. Bij annulering van een exclusief ontwerp brengen wij 200,- euro in rekening. Heb je reeds betaald, dan zal krtjes.nl de betaling binnen 14 dagen terugstorten op je rekening. Met eventueel daarop in mindering gebracht de reeds ontvangen enveloppen en/of adresstickers.
Vraag 9: Kan ik een uniek ontwerp op maat laten maken of een bestaand geboortekaartje laten aanpassen aan mijn wensen?
Ja, dat kan. Je vindt in het menu prijslijst informatie hierover.
Vraag 10: Wat is een digitale proef?
Dat is een voorbeeld van je geboortekaartje dat je via de mail ontvangt. Je kunt deze proef bekijken in het programma Acrobat Reader (gratis te downloaden op www.adobe.nl/products/acrobat). Je kunt dit bestand dan ook printen. Let op! de kleuren die je scherm of op je print ziet wijken altijd af van het uiteindelijke drukwerk.
Als je wil weten hoe het kaartje er straks echt uit komt te zien, dan kun je een voorbeeldkaartje per post ontvangen. Zie het menu prijslijst voor de extra kosten.
Vraag 11: Wat is het voorbeeldkaartje?
Dat is een voorbeeld van het geboortekaartje naar keuze, zoals getoond op krtjes.nl. Deze proef is in tegenstelling tot de digitale proef wel kleurecht, precies zoals het drukwerk er straks uit komt te zien. Je kunt dit apart bestellen. Het voorbeeldkaartje ontvang je per post.
Let op! het voorbeeldkaartje is zoals getoond op krtjes.nl,
de tekst is dus nog niet aangepast.
Vraag 12: Kan ik de naam van de baby of andere gegevens nog veranderen nadat ik de proef heb goedgekeurd?
Ja, dat kan. Je ontvangt dan opnieuw een digitale proef.